lördag 26 mars 2011

COOL STUFF - Sinergia 40 till Lövstaviken

Nu är det klart!
Lagom till kappseglingssäsongen landar en SINERGIA 40 i Lövstavikens hamn. Snabbaste kölbåten i Falkenberg hittills (mig veterligen) med ett uppskattat SRS-tal på 1,39!Med en segelgarderob på ca. 30 segel blir detta ett av västkustens hetaste ekipage i år och vi följer utvecklingen med stort intresse. Vilka tävlingar det blir är i skrivande stund oklart.

7 kommentarer:

 1. Sweet. Vem är det som har köpt den?

  SvaraRadera
 2. Kommer du ihåg Jonas som var med och filmade på filmen 707@17,4 knop? (låg på din blogg 2009)

  SvaraRadera
 3. Västkustens hetaste...Ha Ha...kanske med lite Stureplans Chicks o Rose'...Ja som tänkte cruisa runt lite obemärkt i skärgården...Nu har du nog skruvat upp förväntningarna lite mycket...o en bild med Rolexlogga på båten...sen får vi väl se om den e snabbast...17.44 knop e väl FBG Rekordet... :)

  SvaraRadera
 4. Ja jädrar nu blire åka av :) Nästan så man blir sugen att sälja j/80n bara för att kunna gasta istället...

  SvaraRadera
 5. Cool, kan vi inte får se er på lite träningar eller race i Göteborgstrakten? Dra gärna ett mail till peter@blur.se så ser jag till att finns med på listan över ägare till båtar med SRS >1.25.

  Jag har ett mörkt förflutet där jag i min ungdom kom sist i massa LYS-kappseglingar i Falkenberg. I en Viggen... Någon gång borde jag komma ner och ta revansch :-)

  Grattis & kul att det är sån fart. Ser fram emot fler 707-filmer också!!!

  SvaraRadera
 6. Vi som trodde du va född proffs inlindad i Kevlarsegel...Du är alltid välkommen ner för revansch...Blir säkert några race i Göteborgsområdet,så ni får slå en Sinergia :) o de ju svårt att skylla på Båt o LYS efter Aspholms framgångar :( (Drar ett mail när båten ligger i Falkenberg)

  SvaraRadera
 7. Vad i helvete!? Är det du som ligger bakom alltså Jonas?! Nu förväntar vi oss Sinergia-främmande på minst Tylön Runt och Small Ships Race i sommar. Och att ta sig till Kölsvinet i Båstad måste ju vara rena barnleken :-) Tillfartssegling Halmstad-Båstad på fredagen.

  Grattis till årets coolaste köp!

  /Daniel
  SWE595

  SvaraRadera