onsdag 2 mars 2011

Oj va många kulor!

Idag tog jag en snabb runda om båten för att fundera på hur den nya skotbalken ska se ut. Jag tycker det känns bättre när man kan titta och känna på grejerna och prova placeringar av däcksutrustning. Lite bråttom var det också för jag skulle göra första framträdandet i "knägruppen" kl 17.00 (är nyop. och har just börjat min rehab-träning). Jag hoppar ner i båten för att hämta upp skotsvagnsskenan. När jag ska ta upp den i sittbrunnen händer det. Jag snubblar till och skotvagnen (inte fasttejpad), som sitter kvar på skenan, glider sakta men säkert iväg mot sin slutdestination. Nu hör jag ljudet av något som studsar runt i ruffen...
OJ VA MÅNGA KULOR!
"Och jag som snart ska vara med i knägruppen."
Snabbt som attan börjar jag plocka upp kulorna för att placera dem där de hör hemma. Vilket pilljobb!
På något sätt lyckades jag få tillbaka alla kulorna på plats, åka hem, äta, byta om, pussa frugan adjö och ta mig till sjukgymnasten innan 17.00.
Ikväll är man värd en Calvados!

1 kommentar:

  1. Ändstoppet till skotvagnen gick sönder under en tävling med 3/4 Tonnarn...hamna kulor både här och där, var bara o sätta upp flaggan o segla in...Bli inte glidtacklad av en tjej nu igen så dom får operera om knät..

    SvaraRadera