torsdag 23 juni 2011

15 båtar... :)

Hela 15 båtar kom till start på  onsdagsseglingen igår! 11 st från Lövstavikens båtförening och resterande från Falkenbergs båtsällskap.
Riktigt kul med många båtar på startlinjen och det finns mer att ta av i Lövstaviken. Kappseglingen verkar ha fått "vind i seglen" och antalet deltagare ökar stadigt. Nästa mål är 20 båtar till start viket inte alls är orimligt då det fattades ett antal båtar igår.
Båtar jag saknade:
Albin Accent
Albin Cirrus
Comfort 30
Maxi 68
Maxi 77
Folkbåt
Helmsman 31
Sweden Yachts 34
IF x2
Dessutom har ungdomssektionen en kölbåt på gång och vi hoppas naturligtvis att de hakar på :)


5 kommentarer:

 1. Det är jäkligt bra. Engagemang och öppenhet skapar vilja att vara med. Nästa vecka kommer ni dock missa en båt som varit med ända från seriens start.

  SvaraRadera
 2. Riktigt kul med många båtar, och ju fler desto roligare. Tror också att man känner det när man kommer ut, och att vi är fler.
  Tar man dessutom kameran med, så kan man få lite sköna bilder, som man kan titta tillbaka på under den dystra tid när båten står på landbacken. :)

  SvaraRadera
 3. Sv: Jonas W.
  Ja vi kommer att sakna fighten med J80:an. Lycka till på racet och sätt gärna Lövstaviken på Sveriges kappseglingskarta :)

  SvaraRadera
 4. Sv. lars65
  Absolut, fler ger mer! Hoppas vi kan vara riktigt många de 2 sista seglingarna innan uppehållet. Ska försöka få med Daniel Stenholm från Halmstad som då kommer att fota/filma vår onsdagssegling :)

  SvaraRadera
 5. Lite barhäng efteråt kanske kan locka? Kommer att undersöka om baren kan vara öppen på de onsdagar vi håller i seglingen. Min fru kommer att tycka jag är jätteduktig som har börjat cykla till hamnen ;D

  SvaraRadera